TIS S.R.L.

Asociatia Artistilor Plastici Bucuresti

asociatie de interes national, neguvernamentala si nonprofit, cu personalitate juridica

facebook
19 - 03 - 2017

PROGRAM EXPOZITII AAPB – 2017

Programul expozitiilor
de debut, personale, de grup, si colective,
ale membrilor AAPB
pentru anul
2017
la sediul asociaţiei din
Str. Gheorghe Pop de Basesti, Nr 37
Bucuresti, sau alte locatii.

Înscrieri: Cristiana Anton – 0761629023.

Sunteti rugati sa consultati aceasta lista cu cel putin o saptamana inaintea evenimentelor. Pot fi efectuate modificari de ultima ora.

Pentru expozitiile de debut este necesar sa aveti un afis care sa contina sigla AAPB, titlul expozitiei, specificul expozitiei (pictura, sculptura, grafica …), numele artistului, perioada in care se desfasoara expozitia, intervalul orar in care poate fi vizitata, data si ora vernisajului, invitatul sau invitatii speciali (critici de arta, artisti plastici, poeti etc.), intrarea libera.

Pentru expozitiile organitate în afara sediului AAPB, afisul, pe langa elementele mentionate mai sus, trebuie sa contina locatia si adresa exacta.

Este de preferat ca afisul sa fie cât mai complet, elementele putând fi asezate dupa preferinte si în functie de elementele grafice.

Cu cca o saptamâna înainte de eveniment, afisul trebuie trimis pe adresa de email gabrielacreanga@yahoo.it – administrator site, care-l va posta în anuntul referitor la evenimentul respectiv.

Expozitia de debut se organizeaza cu ocazia inscrierii artistului in asociatite si nu se refera la debutul acestuia ca artist plastic.

Comentariile nu sunt permise.

© 2018 Asociatia Artistilor Plastici Bucuresti | Intrari (RSS) si Comentarii (RSS)